Најдобар квалитет во индустријата

ПРОИЗВОДИ ЗА МИКСЕР CO-NELE

Миксер

Сериска фабрика

фабрика за мешање ко-неле
фабрика за мешање ко-неле
Соработка со глобалната индустрија

CO-NELE Е ПРОФЕСИОНАЛНО ПРОИЗВОДСТВО НА МИКСЕРИ

По 26 години акумулација на индустријата, CO-NELE има добиено повеќе од 80 национални технолошки патенти и повеќе од 10.000 миксери. Стана најсеопфатната професионална компанија за мешање во Кина. CO-NELE има наши професионалци и техничари кои се справуваат со развојот, дизајнот, производство, продажба и сервис.CO-NELE Machinery Company има две фабрики.

Прочитај повеќе
Најдобар квалитет во индустријата

ФУТКА ЗА МИКСЕР CO-NELE

Добијте бесплатна понуда

CO-NELE е основана во 1993 година и се фокусираше на производство на миксери, миксери за гранулирање и пелетизирање, опрема за фабрики за серии на бетон.

Ако имате какви било прашања, ве молиме оставете порака, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Поднесете сега
Увиди и трендови

КО-НЕЛЕ ВЕСТИ

WhatsApp онлајн разговор!