Вести

 • Планетарен мешалка за бетон за фабрика за готови бетон

  Планетарен мешалка за бетон за фабрика за готови бетон

  Предностите на структурните перформанси на планетарната мешалка за бетон може да го решат проблемот со мешање на материјали во бетонско поле и да постигнат високи барања за мешање под премисата на контролирање на трошоците. Планетарната мешалка со вертикална оска им овозможува на корисниците да го изберат процесот на мешање и ... .
  Прочитај повеќе
 • интензивна бетонска мешалка за мешање ухпц бетон

  интензивна бетонска мешалка за мешање ухпц бетон

  co-nele Интензивниот миксер е синоним за оптимална технологија за мешање Висока ефикасност, 100% униформно мешање Најголемиот кинески производител на миксери Предности за мешаниот производ: Поголемите брзини на алатот може да се користат на пример за - оптимално растворање на влакната - целосно прашкастење на свињата. .
  Прочитај повеќе
 • Conele CMP1000 Планетарен готови миксер

  Conele CMP1000 Планетарен готови миксер

  Дизајнот на готови бетонски серпентина изберете cmp планетарен бетонски миксер.Планетарната мешалка за бетон Conele CMP1000 опремена со 60 префабрикувани станици за мешање.Капацитет на тип на излез Влезен капацитет Излезна тежина Моќност на мешање Моќ на празнење планета/рака за мешање лопатка за празнење лопатка подигање тежина...
  Прочитај повеќе
 • CHS750 Бетонска мешалка со две вратило подготвено мешање Супериорност

  CHS750 Бетонска мешалка со две вратило подготвено мешање Супериорност

  CHS750 Бетонска мешалка со две вратило Конструктивен дизајн 1. Рамномерно мешање: Неколку групи сечила за мешање се влечкаат во барабанот за мешање во облик на тркалезни жлебови, така што смесата целосно се промешува во барабанот, а смесата брзо и рамномерно се меша.2. Компактна структура: Испуштањето д...
  Прочитај повеќе
 • Планетарна огноотпорна бетонска мешалка со висока ефикасност CMP500

  Планетарна огноотпорна бетонска мешалка со висока ефикасност CMP500

  Во огноотпорната индустрија, префабрикување на железни ровови во челичарници, планетарниот миксер рамномерно меша неколку огноотпорни материјали или го меша материјалот за истурање со вода.Лејните мешалки исто така широко се користат во челик, металургија, рударство, хемиски, градежни материјали, огноотпорни и други во...
  Прочитај повеќе
 • CHS1000 Бетонски мешалка со двојна хоризонтална осовина

  CHS1000 Бетонски мешалка со двојна хоризонтална осовина

  CHS1000 мешалка за бетон со две вратило, 1 кубен метар по празнење, исто така познат како мешалка за бетон од 1 квадрат, продуктивноста на час е 60 m³ / h, е широко користен мешалка за бетон со висока ефикасност, што користи моторизирано празнење, може да се совпадне со камион кипер. главно составен од барабан за мешање, хранење бункер р...
  Прочитај повеќе
 • Резиме на опрема за вертикална планетарна мешалка за бетон

  Резиме на опрема за вертикална планетарна мешалка за бетон

  Во моментов, како популарна опрема за мешање машини, вертикалните планетарни мешалки за бетон имаат широк опсег на апликации во индустријата и имаат силни предности во употребата на опремата.Предностите на вертикалните планетарни мешалки за бетон се следните: Вертикалната планетарна бетонска мешалка може да...
  Прочитај повеќе
 • интензивна мешалка за огноотпорни материјали и главен уред за мешање

  интензивна мешалка за огноотпорни материјали и главен уред за мешање

  Постојат два главни типа на опрема за мешање во огноотпорното производство: опрема за претходно мешање и опрема за мешање.Опремата за пред-мешање е мал и среден миксер што се користи за мешање фин прав и адитиви во трагови во производниот процес, што може да го направи прашокот целосно измешан рамномерно, да го намали летањето ...
  Прочитај повеќе
 • CO-NELE CQM750 интензивна мешалка за мешање калеми во Кореја

  CO-NELE CQM750 интензивна мешалка за мешање калеми во Кореја

  Локација на проектот: Кореја Апликација на проектот: Огноотпорен леачки миксер Модел: CQM750 интензивен миксер Вовед на проект: Од воспоставувањето на соработката помеѓу ко-неле и корејската компанија за огноотпорни материјали, од изборот на миксер до потврдата на целокупното производство...
  Прочитај повеќе
 • Се продава Електрична машина за мешалка за бетон CMP1000

  Се продава Електрична машина за мешалка за бетон CMP1000

  Брзината на мешање на бетонот и сложениот дизајн на патеката за движење на планетата бетонска мешалка го прават мешањето на различни материјали поенергично, порамномерно и поголема продуктивност.Новиот редуктор развиен од планетата бетонска мешалка има карактеристики на низок шум, голем вртежен момент и с...
  Прочитај повеќе
 • Бетонски мешалка со две вратило од 1 кубни метри работи добро

  Бетонски мешалка со две вратило од 1 кубни метри работи добро

  Механизмот за пренос на миксер со две вратило е управуван од два планетарни редуктори на брзини.Дизајнот е компактен, менувачот е стабилен, бучавата е мала, а работниот век е долг.Патентираната рационализирана рака за мешање и дизајнот со агол од 60 степени не само што произведуваат радија...
  Прочитај повеќе
 • Производство на автоматизација на миксер за бетон со две вратило

  Производство на автоматизација на цементни бетонски мешалки со две вратило Цементно бетонски мешалка со две вратило е голема и средна големина миксер, главно погоден за големи градежни проекти, е многу важна градежна машина.Тоа е еден вид на принудна хоризонтална шахта мешалка, која не само што може да меша тврд бетон...
  Прочитај повеќе
 • Видови и капацитет на планетарен мешач за бетон CMP1000

  Планетарната мешалка за бетон е еден вид крива на трасата со мртов агол со висока ефикасност на мешање и висока униформност на мешање, што е сумирано врз основа на долгогодишно интензивно истражување и тестирање на терен.Вртењето на патеката на планетарниот миксер со вертикална оска се добива со суперпозиција на револути...
  Прочитај повеќе
 • Се продава мешалка за бетон со електричен мотор CMP750

  Мешалка за бетон со електричен мотор е опремена со специјален уред за заптивање, што го прави запечатувањето посигурно и заштитата на животната средина помоќна.Дизајнот на мешалка за бетон со електромотор е нов и разумен, што може ефикасно да спречи прав да прелета при мешање на другата...
  Прочитај повеќе
 • Цена на мешалка за бетон со голем капацитет во Индија

  Патентираната рационализирана рачка за мешање не само што игра улога на радијално сечење на материјалот во процесот на мешање, туку исто така игра аксијална движечка улога поефикасно, правејќи го материјалот понасилно мешање и постигнувајќи хомогенизација на материјалот за кратко време.Згора на тоа, поради у...
  Прочитај повеќе
 • Електрична мешалка за бетон за брзо држење

  Постојаната електрична бетонска мешалка го прифаќа режимот на погон на еден мотор, што може да го елиминира феноменот на излез од синхронизација.Целокупната структура на бетонскиот миксер е компактна, што може да обезбеди доволно простор за распоред на производната линија без разлика за каква производна линија се користи.Трагата...
  Прочитај повеќе
 • Нови дизајнирани огноотпорни мешалки од CO-NELE

  Огноотпорниот миксер може да ги меша сите видови материјали со силна флуидност, како што се прав и цврсти честички итн. При движењето на мешањето, ефектот на центрифугалната сила прави материјалите со различни густини да произведуваат ефикасно триење и мешање, за да се постигне ефективен ефект на дифузија ...
  Прочитај повеќе
 • Се продава Рапид мобилна планетарна мешалка за бетон

  Планетарната мешалка за бетон може да го покрие цилиндарот за мешање во рок од 30 секунди, што главно зависи од дизајнот на уредот за мешање на планетарната мешалка за бетон.Слоевит, густ и континуиран.Едноставно ракување, лесно одржување, прекрасен дизајн на опрема, компактна структура...
  Прочитај повеќе
 • Се продава ефикасна опрема за фабрика за префабрикувано бетон

  Готови бетонска опрема го прифаќа режимот на погон на еден мотор.Овој режим на возење може ефикасно да го елиминира феноменот на несинхронизација на излезот.Затоа, без разлика каква линија за производство на цементни производи, може да обезбеди доволен простор за распоред на производната линија, а опремата е убава...
  Прочитај повеќе
 • Планетарна машина за мешалка за бетон 1 кубна цена во Индија

  Co-nele во моментов е производствена база на планетарен бетонски миксер во Кина. Компанијата формираше истражувачки институт за планетарен миксер. За решавање на сите видови различни решенија за мешање материјали за клиентите.Планетарната бетонска мешалка го прифаќа режимот на погон со еден мотор. Овој метод може да го пре...
  Прочитај повеќе
 • Врвни планетарни мешалки за бетон со контраструја од Кина

  Планетарната мешалка за бетон е висококвалитетен, висока ефикасност и ниско одржување.Нив...
  Прочитај повеќе
 • Кина Топ CMP1000 мешалка за бетон се продава во Јамајка

  Планетарниот бетонски миксер CMP1000 е со висок квалитет и висока ефикасност, преносот на целата машина е мазен, висока ефикасност на мешање, хомогеноста на мешањето е висока (без мешање во аголот), уникатниот уред за запечатување не постои проблем со материјалот за истекување на кашеста маса за истекување, силна издржливост.&nb...
  Прочитај повеќе
 • Опрема со најдобри перформанси: Огноотпорни мешалки за мешање огноотпорни и керамички прав

  Огноотпорна мешалка е опрема на нашата компанија за огноотпорната индустрија.Има карактеристики на висок квалитет, висока ефикасност, ниско одржување, високо мешање и хомогеност, компактна структура, стабилни перформанси, нов стил, одлични перформанси, економични и издржливи, инсталација...
  Прочитај повеќе
 • Добра планетарна мешалка за бетон со нова технологија

  Планетарниот бетонски миксер е професионален, алатот за мешање може да се комбинира со ротација и револуција, и двете произведуваат спротивна сила на материјалот што е поголем. униформноста...
  Прочитај повеќе
12345Следно >>> Страница 1/5
WhatsApp онлајн разговор!