Cilësia më e mirë në industri

PRODUKTET MIKSER CO-NELE

Mikser

Fabrika e grumbullimit

fabrika e mikserëve bashkë-nele
fabrika e mikserëve bashkë-nele
Bashkëpunimi me Industrinë Globale

CO-NELE ESHTE PRODHIM PROFESIONAL MIKSER

Pas 26 vitesh akumulimi të industrisë, CO-NELE ka marrë më shumë se 80 patenta kombëtare të teknologjisë dhe më shumë se 10,000 mikser. Është bërë kompania më gjithëpërfshirëse profesionale e përzierjes në Kinë. CO-NELE ka profesionistët dhe teknikët tanë për të trajtuar zhvillimin, projektimin, prodhimit, shitjes dhe sherbimit. Kompania e Makinerisë CO-NELE ka dy fabrika.

Lexo më shumë
Cilësia më e mirë në industri

KASTE MIKSER CO-NELE

Merrni një ofertë falas

CO-NELE u themelua në vitin 1993 dhe u fokusua në prodhimin e mikserëve, mikserëve granulues dhe peletizues, pajisjeve të impianteve të grumbullimit të betonit.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi lini një mesazh, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

Paraqisni tani
Vështrime dhe tendenca

CO-NELE NEWS

WhatsApp Online Chat!