За нас

Фабрика галерија CO-NELE

По 26 години акумулација на индустријата, CO-NELE има добиено повеќе од 80 национални технолошки патенти и повеќе од 10.000 миксери.

Профил на компанијата

Qingdao CO-NELE Machinery Co., Ltd е едно од националните иновативни претпријатија во науката и технологијата од 1993 година. CO-NELE има добиено повеќе од 80 национални технолошки патенти и повеќе од 10.000 миксери.Таа стана најсеопфатна професионална компанија за мешање во Кина.

Планетарна мешалка за бетон: MP50, MP100, MP150, MP250, MP330, MP500, MP750, MP1000, MP1500, MP2000, MP2500, MP3000, MP3500, MP4000, MP5000, MP6000.

Интензивен миксер:CQM5,CQM10,CQM25,CQM50,CQM75,CQM100,CQM250,CQM330, CQM500,CQM750,CQM1000,CQM1500,CQM20250,CQM20250,CQM.

Бетонски мешалка со две вратило: CHS750, CHS1000, CHS1500, CHS2000, CHS3000, CHS4000, CHS5000, CH6000, CHS7000

Мобилна серпентина за бетон, фабрика за готов бетон, огноотпорна мешалка.

Нашата компанија се наоѓа во градот Кингдао, провинцијата Шандонг и нашата фабрика има две производствени бази.Фабриката за изградба на површина од 30.000 квадратни метри.Обезбедуваме производи со висок квалитет низ целата земја, а исто така извезуваме во повеќе од 80 земји и региони од Германија, САД, Бразил, Јужна Африка итн.

Имаме свои професионалци и техничари кои се справуваат со развојот, дизајнот, производството, продажбата и услугата. Нашите производи ја поминаа CE сертификатот и добија сертификат за системот ISO9001, ISO14001, ISO45001. Планетарниот миксер го има првиот удел на домашен пазар. Имаме А-ниво единица на Институтот за истражување на машини за мешање.

Имаме повеќе од 50 техничари за да обезбедиме супериорни инсталации и услуга по продажбата за да му помогнеме на клиентот да ја инсталира машината и да изврши соодветна обука во странство.

1993 година

КО-НЕЛЕ Бидејќи

30000м2

Работилница

10000+

Случаи на клиенти

80+

Независни

Услуга по продажбата

Гарантираме дека Вашето барање ќе биде
Се ракува брзо и соодветно

Услуги за обука

CO-NELE може да обезбеди услуги за обука на
Различни корисници

Технички услуги

Ви нудиме детално и опширно
Знаење за вашата машина

Сертификати

rongyu-7
ронгју-3
ронгју-1
rongyu-5
rongyu-9
ронгју-4

WhatsApp онлајн разговор!