Co-nele betong tvillingakselblander vedlikeholdstips

For å sikre at betongblanderen med to aksel kan brukes bedre, forlenge levetiden så mye som mulig og skape mer økonomiske fordeler for deg, vær oppmerksom på følgende forhold ved bruk.Kontroller om oljenivået på reduksjonsventilen og hydraulikkpumpen er rimelig før første gangs bruk.Oljenivået på reduksjonsrøret skal være i midten av oljespeilet.Den hydrauliske oljepumpen skal fylles på oljemåleren 2 (oljen kan gå tapt på grunn av transport eller andre årsaker).Sjekk det en gang i uken senere.Røringstrinnet startes først etter omrøring, det er forbudt å starte etter fôring, eller gjentatt fôring, ellers vil det føre til kjedelig maskin, som påvirker mikserens ytelse og levetid.Etter fullføring av hver arbeidssyklus av blanderen, må innsiden av sylinderen rengjøres grundig, noe som effektivt vil forbedre levetiden til blanderen og redusere strømforbruket.

2345截图20180808092614

 Vedlikehold av akselende

Akselendetetningen er den viktigste posisjonen for vedlikehold av blanderen.Akselhodehuset (oljeposisjon for oljepumpe) er hovedkomponenten i akselendepakningen.Det er nødvendig å kontrollere smøreoljepumpen for normal oljening hver dag.

1、 Trykkmåler med eller uten trykkvisning

2.、Er det noe olje i oljepumpens oljekopp?

3、Om pumpens patron er normal eller ikke

Hvis det oppdages en unormalitet, er det nødvendig å stoppe inspeksjonen umiddelbart og fortsette arbeidet etter feilsøking.Ellers vil det føre til at akselenden lekker og påvirke produksjonen.Dersom byggeperioden er stram og ikke kan repareres i tide, kan manuell oljesmøring benyttes.

Hvert 30. minutt.Det er nødvendig å holde tilstrekkelig med smøreolje inne i akselenden.Posisjonen til endedekselet 2 er forskningstetningsringen og skjelettoljetetningen, og posisjonen til det ytre dekselet 2 er hovedaksellageret, som alle trenger fettsmøring, men som ikke forbruker trenger bare å tilføre olje en gang i måneden , og oljetilførselsmengden er 3 ml.

Vedlikehold av forbruksdeler

Når betong to-aksel blanderen brukes for første gang eller når betongen blandes til 1000 kvadratmeter, kontroller om alle blandearmer og skrapere er løse, og kontroller dem en gang i måneden.Når blandearmen, skrapen, foringen og skruen viser seg å være løse, stram bolten umiddelbart for å unngå at rørearmen, skrapen eller rørearmen løsner.Hvis strammeskrapebolten er løs, juster skrapen og Avstanden mellom bunnplatene skal ikke være større enn 6 mm, og boltene skal strammes).

BETONGBLANDER

Skader på forbruksmateriell

1、 Fjern de skadede delene.Når du bytter ut blandearmen, husk posisjonen til blandearmen for å unngå skade på blandearmen.

2、Når du bytter ut skrapen, fjern den gamle delen, sett rørearmen til bunnen og installer en ny skrape.Plasser et stykke stål (lengde 100 mm bred, 50 mm tykk og 6 mm tykk) mellom skrapen og bunnplaten for å feste skrapebolten.Når de gamle delene fjernes etter at foringen er skiftet, justerer den nye foringen de øvre og nedre venstre og høyre gapene for å stramme boltene jevnt.

Vedlikehold av utløpsdør

For å sikre normal åpning og lukking av utløpsdøren, er posisjonen til utløpsdøren lett å klemmes inn under blankingsprosessen, noe som vil resultere i at utløpsdøren tømmes eller at induksjonsbryteren til utløpsdøren ikke er overføres til kontrollsystemet.Blanderen kan ikke produseres.Derfor er det nødvendig å rydde opp avleiringene rundt utløpsdøren i tide.


Innleggstid: 22. august 2018
WhatsApp nettprat!