Rreth nesh

Galeria e Fabrikës CO-NELE

Pas 26 vitesh akumulimi të industrisë, CO-NELE ka marrë më shumë se 80 patenta kombëtare të teknologjisë dhe më shumë se 10,000 mikser.

Profili i Kompanisë

Qingdao CO-NELE Machinery Co., Ltd, është një nga ndërmarrjet kombëtare inovative të shkencës dhe teknologjisë që nga viti 1993. CO-NELE ka marrë më shumë se 80 patenta kombëtare të teknologjisë dhe më shumë se 10,000 miksera.Ajo është bërë kompania më gjithëpërfshirëse e përzierjes profesionale në Kinë.

Betoni planetare: MP50, MP100, MP150, MP250, MP330, MP500, MP750, MP1000, MP1500, MP2000, MP2500, MP3000, MP3500, MP4000, MP5000, MP6000.

Përzierës intensiv:CQM5,CQM10,CQM25,CQM50,CQM75,CQM100,CQM250,CQM330, CQM500,CQM750,CQM1000,CQM1500,CQM20250,CQM2000,CQ.

Përzierëse betoni me dy boshte: CHS750, CHS1000, CHS1500, CHS2000, CHS3000, CHS4000, CHS5000, CH6000, CHS7000

Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit, Impianti për grumbullimin e betonit të gatshëm, Përzierës zjarrdurues.

Kompania jonë ndodhet në qytetin Qingdao, Provinca Shandong dhe fabrika jonë ka dy baza prodhuese.Sipërfaqja e ndërtimit të impiantit prej 30,000 metrash katrorë.Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë në të gjithë vendin dhe gjithashtu eksportojmë në më shumë se 80 vende dhe rajone nga Gjermania, Shtetet e Bashkuara, Brazili, Afrika e Jugut etj.

Ne kemi profesionistët dhe teknikët tanë për të trajtuar zhvillimin, projektimin, prodhimin, shitjet dhe shërbimin. Produktet tona kanë kaluar certifikimin CE dhe kanë marrë certifikimin e sistemit ISO9001, ISO14001, ISO45001. Përzierësi planetar ka pjesën e parë të tregut vendas. Ne kemi një nivel A Njësia e Institutit të Kërkimeve të Makinave Përzierëse.

Ne kemi më shumë se 50 teknikë për të siguruar instalime superiore dhe shërbim pas shitjes për të ndihmuar klientin të instalojë makinën dhe të kryejë trajnimin e duhur jashtë vendit.

1993

CO-NELE Që nga viti

30000m2

Punëtori

10000+

Rastet e klientëve

80+

Të pavarurit

Pas sherbimit te shitjes

Ne garantojmë që kërkesa juaj do të jetë
Trajtuar shpejt dhe në mënyrë të duhur

Shërbimet e Trajnimit

CO-NELE mund të ofrojë shërbime trajnimi për
Përdorues të ndryshëm

Shërbimet Teknike

Ne ju ofrojmë të detajuar dhe të gjerë
Njohuri rreth makinës suaj

Certifikatat

rongyu-7
rongyu-3
rongyu-1
rongyu-5
rongyu-9
rongyu-4

WhatsApp Online Chat!