Се продава Рапид мобилна планетарна мешалка за бетон

 

Планетарната мешалка за бетон може да го покрие цилиндарот за мешање во рок од 30 секунди, што главно зависи од дизајнот на уредот за мешање на планетарната мешалка за бетон.Слоевит, густ и континуиран.Едноставна работа, лесно одржување, прекрасен дизајн на опрема, компактна структура погодна за различни производни линии.

 

Планетарниот бетонски миксер може да направи опремата да има добри перформанси на мешање преку планетарна патека за мешање. Опремата може да се користи за дисперзно мешање и дистрибутивно мешање. Времето на мешање и јачината на мешање на опремата на планетарниот миксер со вертикална осовина се погодни и може да се прилагодат во согласност со реалните услови.Додека не се исполнат барањата за квалитет на мешање, состојбата на мешање на агитаторот може визуелно да се провери во процесот на мешање.

 

Планетарните бетонски мешалки обезбедуваат различни механички сили,Другите машини за мешање не можат да го постигнат ефектот на мешање на планетарниот мешач со вертикална оска дури и ако работното време е продолжено. честички и својства.

 

IMG_5947_副本


Време на објавување: 11.06.2019
WhatsApp онлајн разговор!