CTS4000/3000/2000/1000 Бетонски мешалка со две вратило со капацитет со фабричка цена

Бетонскиот миксер со две вратило е нов тип на принуден бетонски миксер со две вратило дизајнирани од нашата компанија за примена на напредна технологија и научно-истражувачки резултати дома и во странство, комбинирани со долгогодишното искуство на нашата компанија за производство на бетонска мешалка. .Принуден миксер со хоризонтално вратило.

Бетонски мешалка со две вратило 1000

Бетонската мешалка со две вратило има зрел дизајн и распоред на параметри.За секоја серија на мешање, може да се заврши за краток временски период и униформноста на мешањето е стабилна и мешањето е брзо.

мешалка за бетон со две вратило

Бетомешалката со две вратило има важно влијание врз квалитетот на бетонот од аспект на волуменскиот капацитет и конструктивната форма.Цилиндерот е голем, што создава доволен простор за мешање на материјалот, а мешањето и мешањето е потемелно и подеднакво;дизајнот на структурниот уред го задоволува барањето за униформност на мешањето, а координацијата помеѓу уредите е униформа, а хомогеноста на мешањето е висока.

 

 


Време на објавување: 16.02.2019
WhatsApp онлајн разговор!