CHS750 Dobbeltakslet betonblander klar blanding Overlegenhed

CHS750 Dobbeltakslet betonblander Strukturelt design

1. Ensartet omrøring: Flere grupper af røreblade er forskudt i den rund-rillede blandetromle, så blandingen er helt omrørt i tromlen, og blandingen omrøres hurtigt og jævnt.

2. Kompakt struktur: Udløbsdøren til CHS750 betonblanderen drives af et importeret hydraulisk system.Sammenlignet med den traditionelle drivform har den karakteristika af kompakt struktur, jævn betjening og nøjagtig døråbningspositionering.

CHS750 dobbelt betonblander

3. Smukt udseende: CHS750 dobbelt vandret akslet betonblander er kompakt i opbygningen.

4. God tæthed: CHS750 dobbelt vandret akslet betonblander anvender tre tætninger, aggregatrammetætning og hydraulisk systemolieforsyningspumpe, som effektivt kan forhindre, at hovedhalsakslen hurtigt slides og forårsager gyllelækage.

5. Kort cyklus tid: klingehastigheden på den generelle blander er 26 rpm, og hastigheden på CHS750 dobbelt vandret akslet betonblander er 29,3 rpm.

6. Bekvem betjening: CHS750 dobbelt-horisontal-aksel betonblander vedtager høj automatisering, uanset om det er lastning, losning eller vandforsyning, og alle motorstyringsdele er i den elektriske boks, som er sikker og pålidelig at bruge, nem at betjene og vedligeholde.

污泥混合机


Posttid: Jul-03-2020
WhatsApp online chat!