Shitet Betoni Planetar Rapid Mobile

 

Betonierja planetare mund të mbulojë cilindrin e përzierjes brenda 30 sekondave, gjë që varet kryesisht nga dizajni i pajisjes së përzierjes së betonit planetar.Shtresore, e dendur dhe e vazhdueshme.Funksionim i thjeshtë, mirëmbajtje e lehtë, dizajn i bukur i pajisjeve, strukturë kompakte e përshtatshme për linja të ndryshme prodhimi.

 

Përzierësi planetar i betonit mund të bëjë që pajisja të ketë performancë të mirë të përzierjes përmes trasesë së përzierjes planetare. Pajisja mund të përdoret për përzierjen e shpërndarë dhe përzierjen e shpërndarjes. Koha e përzierjes dhe forca e përzierjes së pajisjes së mikserit planetar me bosht vertikal janë të përshtatshme dhe mund të rregullohen sipas kushteve aktuale. Derisa të plotësohen kërkesat e cilësisë së përzierjes, gjendja e përzierjes së trazuesit mund të kontrollohet vizualisht në procesin e përzierjes.

 

Betonieret planetare sigurojne nje shumellojshmeri forcash mekanike,Makinerite e tjera perzierese nuk mund te arrijne efektin e perzierjes se perzierjes planetare te boshtit vertikal edhe nese koha e punes zgjatet.Betonierja planetare mund te arrije perzierje me cilesi te larteShperndarja uniforme e lendeve te para perfundohet pa demtuar agregatin grimcat dhe vetitë.

 

IMG_5947_副本


Koha e postimit: Qershor-11-2019
WhatsApp Online Chat!