Arbeidsmetode for anti-varme og kjøling av betongblander i varmt vær

 

Inn i den store varmen har den varme sommeren begynt.Dette er en seriøs test for utendørs betongblandere.Så, i sesongens hete, hvordan gjør vi betongblandere kule?

1. Varmeforebyggende arbeid for staben på betongblander

For eksempel bør sjåføren av gaffeltrucken være oppmerksom på arbeidet med varmeforebygging, og prøve å unngå å jobbe ved den høyeste temperaturen hver dag.

Du må drikke vann annenhver gang, og folk vil gå på jobb vekselvis.Eller unngå varmt vær ved middagstid og kort ned arbeidstiden så mye som mulig.

Ta anti-heteslag medisin som menneskelig Dan, kjølig olje, vind olje, etc. Implementer hver arbeiders anti-heteslag produkter.

betongblander

2. Temperaturkontroll av stedet

Siden betongblanderen vanligvis fungerer i friluft, er det nødvendig å sprøyte vann på stedet hver time for å redusere den relative temperaturen i hele miljøet.

Alt utstyr bør unngå soleksponering så langt det er mulig, sjekk de elektriske kretsene ofte, og stedene som krever olje bør fylles på i tide for å se varmeavgivelsen til motoren, for å forhindre at motoren brenner ned på grunn av overoppheting.

Betongblanderen bør stoppes i tide i en periode.Betongblanderbilen bør også inspiseres i tide, og lastebilen skal sendes ut i et kjølig og ventilert miljø for å sjekke dekkene og avkjøle betongtankbilen.

3. Brannforebyggende arbeid av betongblander bør også gjøres.

Brannslukkere og annet brannutstyr bør kontrolleres i varmt og tørt vær, og det bør lages beredskapsplaner for betongblander.


Innleggstid: 16. august 2018
WhatsApp nettprat!