Način rada protiv zagrijavanja i hlađenja betonske miješalice u vrućem vremenu

 

U velikoj vrućini počelo je vruće ljeto.Ovo je ozbiljan test za mješalice za beton na otvorenom.Dakle, kako rashladiti betonske miješalice u jeku sezone?

1. Rad na zaštiti od topline za osoblje betonske miješalice

Na primjer, vozač viličara trebao bi obratiti pozornost na rad zaštite od vrućine i pokušati izbjeći rad na najvišoj temperaturi svaki dan.

Morate piti vodu svaki drugi put, a ljudi će naizmjenično ići na posao.Ili izbjegavajte vruće vrijeme u podne i skratite radno vrijeme što je više moguće.

Uzimajte lijekove protiv toplotnog udara kao što je ljudski Dan, hladno ulje, ulje za vjetar itd. Uvedite proizvode protiv toplotnog udara za svakog radnika.

miješalica za beton

2. Kontrola temperature mjesta

Budući da mješalica za beton obično radi na otvorenom, potrebno je prskati vodom gradilište svakih sat vremena kako bi se smanjila relativna temperatura cijele okoline.

Sva oprema treba izbjegavati izlaganje suncu što je više moguće, često provjeravati električne krugove, a mjesta gdje je potrebno ulje treba na vrijeme napuniti gorivom kako bi se vidjelo rasipanje topline motora, kako bi se spriječilo da motor izgori zbog pregrijavanja.

Mješalicu za beton treba na vrijeme zaustaviti na određeno vrijeme.Kamion mješalicu za beton također treba pregledati na vrijeme, a kamion treba poslati u hladno i prozračeno okruženje da se provjere gume i ohladi kamion cisterna za beton.

3. Također treba obaviti rad na sprječavanju požara miješalice za beton.

Aparate za gašenje požara i drugu opremu za gašenje požara treba provjeriti po vrućem i suhom vremenu, a za mješalicu za beton potrebno je izraditi planove za slučaj opasnosti.


Vrijeme objave: 16. kolovoza 2018
WhatsApp Online Chat!