Бетонски мешалка со две вратило од 1 кубни метри работи добро

 

 

Механизмот за пренос на миксер со две вратило е управуван од два планетарни редуктори на брзини.Дизајнот е компактен, менувачот е стабилен, бучавата е мала, а работниот век е долг.

 
Патентираната рационализирана рачка за мешање и дизајнот со агол од 60 степени не само што создаваат ефект на радијално сечење на материјалот за време на процесот на мешање, туку и ефикасно го промовираат ефектот на аксијално туркање, правејќи го материјалот поинтензивно мешање и постигнување хомогенизација на материјалот за кратко време.Состојба, и поради уникатниот дизајн на уредот за мешање, стапката на искористување на цементот е подобрена.Во исто време, обезбедува избор на дизајн од агол од 90 степени за да се задоволат барањата на материјалите со големи честички.
小图

Време на објавување: Октомври-08-2019 година
WhatsApp онлајн разговор!