Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Дали сте трговска компанија или производител?

Ние сме Производител.

Дали машината се продава добро на меѓународниот пазар?

Да, добивме добра репутација од странските потрошувачи.

Дали обезбедувате меѓународна услуга по продажбата?

Да, можеме да го испратиме нашиот инженер на вашата работна локација за одржување и техничка поддршка.

Колку долго е гаранција за вашата опрема?

Нашата гаранција е 12 месеци.

Дали вашата цена е најдобрата и долната цена?

Да, ние секогаш нудиме најразумна и најниска цена за сите клиенти.

Кои се условите за плаќање?

Ни треба депозит од 30% за да започнеме со производство.Салдото треба да се плати кога машините се подготвени во фабрика за испорака.

Ако имате било какви други барања. Ве молиме да направите понатамошна комуникација со нас.

САКАТЕ ДА РАБОТЕТЕ СО НАС?


WhatsApp онлајн разговор!