FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa dagang perusahaan utawa Produsen?

We are Produsen.

Panjenengan mesin ngedol uga ing pasar internasional?

Ya, kita tak reputasi apik saka konsumen jaban rangkah.

Kowe sumber internasional sawise layanan sale?

Ya, kita bisa ngirim engineer kita ing situs proyek kanggo pangopènan lan technical support.

Suwene punika njamin peralatan?

njamin Kita 12 sasi.

Apa rega paling & ngisor rega?

Ya, kita tansah kurban rega paling cukup & ngisor kanggo kabeh pelanggan.

Apa istilah pembayaran?

We kudu 30% simpenan kanggo miwiti produksi. Imbangan kudu mbayar nalika mesin siyap ing pabrik pangiriman.

Yen sampeyan duwe requirements.Pls liyane nggawe komunikasi luwih karo kita.

Arep digarap US?


WhatsApp Online Chat !