Зошто КО-НЕЛЕ

ЗОШТО ДА ИЗБЕРЕТЕ CO-NELE

CO-NELE е основана во 1993 година, најпрофесионалниот производител на опрема за мешање во Кина!

ко-неле миксер фактрој

ТИМ ЗА ПРОФЕСИОНА

CO-NELE има свои професионалци и техничари кои се занимаваат со развој, дизајн, производство, продажба и сервис.

Имаме повеќе од 50 инженери за одржување по продажбата кои можат да им помогнат на клиентите да ги решат проблемите на лице место.

Срдечно ги поздравуваме клиентите од целиот свет кои доаѓаат да ја посетат нашата фабрика и да разговараат за долгорочна соработка.

IGM робот за автоматско заварување

ОСЛУЖУВАЊЕ НА ГЛОБАЛНИТЕ КЛИЕНТИ

CO-NELE има добиено повеќе од 80 национални технолошки патенти и повеќе од 10.000 миксери.

Прво удел на пазарот на планетарна бетонска мешалка.

Нашите производи се користат во домашните провинции и градови со одличен квалитет и се извезуваат во повеќе од 80 земји и региони во Европа, Америка, Азија, Африка и Океанија.

Мешачот CO-NELE е широко препознаен од клиентите во огноотпорни материјали, градежни материјали, цементни производи, бетон, керамика, стакло, сложено ѓубриво, катализатор, металургија, батерии и други индустрии.

ДЕЛОВИ СО ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ

ВОДЕЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА МИКСЕРИ

CMP Планетарна мешалка за бетон

CR интензивен миксер

Миксери за гранулирање и пелетирање

CHS Бетонска мешалка со две вратило

Мобилна фабрика за преработка на бетон

Подготвена фабрика за серии на бетон

Огноотпорен миксер

 

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРЕТПРИЈАТИЕ СО 20 ГОДИНИ ИСКУСТВО

CO-NELE е водечко професионално претпријатие основано во 1993 година и фокусирано на производство на миксери, миксери за гранулирање и пелетизирање, опрема за серии за бетон.

Како најголем производител во Кина, ние обезбедуваме целосен опсег на услуги како што се идентификување на потребите на клиентите, планирање на проекти, дизајн, инженерство, производство, контрола на квалитетот, пуштање во работа, обука на персоналот и поддршка по продажбата.

HZN35 подготвена фабрика за серии на бетон

ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

CO-NELE Machinery Company има две фабрики, воведување на модерна опрема Јапонија FANUC, Австрија IGM автоматско заварување робот.

Подобрете го процесот на заварување за да го обезбедите квалитетот на заварувањето на машината за мешање, воведувањето на автоматско минирање со шут за заштита на животната средина, бојадисувањето, производната линија за интеграција на бои за да се обезбеди квалитет на производот и квалитет на изгледот.

миксер доаѓа со одобрение од клиентот

ПРЕМИУМ КВАЛИТЕТ НА ПАРТСМЕКА КВАЛИТЕТ СЕ СКРИЕ ВО ДЕТАЛИ

Квалитетот на финалниот производ е определен од многу аспекти, компоненти и процеси.Не е возможно да се постигне висок квалитет со подобрување на само едната страна на производот бидејќи ланецот е силен колку и неговата најслаба алка.Малите компоненти и делови играат важна улога и бараат правилен избор и строга контрола на влезот.

Имајќи го тоа на ум, CO-NELE никогаш не го компромитирал квалитетот на деловите и неговите подизведувачи и има развиено силни односи со најдобрите познати и доверливи добавувачи на компоненти.Нудиме само врвни делови со нашите погони за бетонска серија и опрема за дробење и скрининг.Ова обезбедува долгорочна сигурна континуирана работа со минимални можности за дефекти.

ВОДЕЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА МИКСЕРИ

WhatsApp онлајн разговор!