Intensive mixer CQM40

Short Description:

Technical Parameters Specification Model number  CQM40 Intensive mixer CQM50Intensive mixer Application Refractory / Ceramics / Fiber/Brick/Casting/Prefabricated components Input  capacity 60L 75L Out capacity 40L 50L Out mass 48KG 60KG Main planet (nr) 1 1 Paddle(nr) 1 1   Detail Image   Intensive mixer can be design according to countercurrent principle or cross flow principle. Quality guareantee Intensive mixer ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Technical Parameters

    Keterangan
    nomer model
     CQM40 Intensive mixer
    CQM50Intensive mixer
    aplikasi
    Refractory / Keramik / Serat / Brick / Casting / komponen Prefabricated
    kapasitas input
    60L
    75L
    kapasitas metu
    40L
    50L
    massa metu
    48KG
    60KG
    planet utama (nr)
    1
    1
    Paddle (nr)
    1
    1

     

    Detail Image

    intensive mixer IMG_5228 IMG_5254

     

    mixer intensif bisa desain miturut asas countercurrent utawa prinsip aliran salib.
    Quality guareantee
    mixer intensif bisa gawé mortir garing karo kualitas stabil dhuwur.  Trough nyawiji uga bisa nguripake.  Mixer Alat karo posisi eccentric rotor lan alat multifungsi.  Alat mimpin materi pamindhahan lan push materi kanggo piranti nyawiji.  rotor bisa nggawe materi sing nyawiji liyane podho.
    efficiency dhuwur
    mixer intensif dibangun adhedhasar countercurrent principle.The karakteristik paling apik mixer nggawe materi njaluk paling nyawiji ing wektu cendhak.
    konsumsi energi kurang
    Dibandhingake karo jinis horisontal tradisional mixer, duwe dhuwur-berkas saka daya.
    nyandhang Low
    Ana ngagem piring alloy ing ngisor lan sisih tembok saka mixer.Blade lan scraper sing dilengkapi karo Galvalume.  wektu urip 10 kaping saka tradisional jinis mixer horisontal.
     

     cqm intensive

     

    pameran

    zhanhuixinxi


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !