Intensive mixer CQM40

Pondok Description:

Technical Parameters Specification Model number  CQM40 Intensive mixer CQM50Intensive mixer Application Refractory / Ceramics / Fiber/Brick/Casting/Prefabricated components Input  capacity 60L 75L Out capacity 40L 50L Out mass 48KG 60KG Main planet (nr) 1 1 Paddle(nr) 1 1   Detail Image   Intensive mixer can be design according to countercurrent principle or cross flow principle. Quality guareantee Intensive mixer ...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Technical Parameters

    spésifikasi
    jumlah modél
     CQM40 Intensive mixer
    CQM50Intensive mixer
    aplikasi
    Refractory / keramik / Serat / bata / Casting / komponén Prefabricated
    kapasitas input
    60L
    75L
    kapasitas kaluar
    40L
    50L
    massa kaluar
    48KG
    60KG
    planét utama (nr)
    1
    1
    Ngawelah (nr)
    1
    1

     

    Detail Image

    mixer intensif IMG_5228 IMG_5254

     

    mixer intensif tiasa desain nurutkeun prinsip countercurrent atanapi prinsip aliran cross.
    kualitas guareantee
    mixer intensif bisa ngahasilkeun mortir garing kalayan kualitas stabil tinggi.  The trough Pergaulan ogé bisa ngahurungkeun.  The mixer equipments kalawan posisi saendeng rotor tur alat multifungsi.  alat nu mingpin bahan move sarta nyorong bahan pikeun alat Pergaulan.  rotor nu bisa nyieun bahan Pergaulan langkung homogen.
    efisiensi tinggi
    mixer intensif dirancang dumasar countercurrent principle.The ciri best of mixer kasebut nyieun materi meunangkeun pangalusna campur kode dina periode pondok.
    pamakéan énérgi low
    Dibandingkeun jeung tipe horizontal tradisional mixer, gaduh tinggi-pamakéan tina kakuatan.
    maké low
    Aya ngagem pelat alloy di handap na sisi témbok tina mixer.Blade na scraper dilengkepan Galvalume.  waktos hirup nyaeta 10 kali ti tradisional tipe mixer horizontal.
     

     cqm intensif

     

    pameran

    zhanhuixinxi


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!