CHS 1500/1000 Twin shaft concrete mixer

Pondok Description:

Product Datail  Model CDS2000 CDS2500 CDS3000 CDS3500 CDS4000 CDS4500 CDS5000 CDS6000 In capacity(L) 3000 3750 4500 5250 6000 6750 7500 9000 In mass(Kg) 4800 6000 7200 7200 9600 10800 12000 14400 Out capacity(L) 2000 2500 3000 3000 4000 4500 5000 6000 Paddles nunber 2×7 2×8 2×9 2×9 2×10 2×10 2×10 2×11 Motor power(Kw) 37×2 45×2 55×2 65×2 75×2 75×2 90×2 110×2 Discharging power(Kw) 3 3 4 4 4 4 4 4 Weight(Kg) 8400 9000 9500 9500 13000 14500 16500 19000 Dimension(L×W...


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Datail produk 

    model CDS2000 CDS2500 CDS3000 CDS3500 CDS4000 CDS4500 CDS5000 CDS6000
    Dina kapasitas (L) 3000 3750 4500 5250 6000 6750 7500 9000
    Dina massa (Kg) 4800 6000 7200 7200 9600 10800 12000 14400
    Kaluar kapasitas (L) 2000 2500 3000 3000 4000 4500 5000 6000
    nunber Paddles 2 × 7 2 × 8 2 × 9 2 × 9 2 × 10 2 × 10 2 × 10 2 × 11
    kakuatan motor (Kw) 37 × 2 45 × 2 55 × 2 65 × 2 75 × 2 75 × 2 90 × 2 110 × 2
    kakuatan Discharging (Kw) 3 3 4 4 4 4 4 4
    Beurat (Kg) 8400 9000 9500 9500 13000 14500 16500 19000
    Dimension (L × W × H) 3200 × 2560 × 2120 3570 × 2560 × 2120 3800 × 2560 × 2120 3800 × 2560 × 2120 4090 × 2910 × 2435 4370 × 2910 × 2435 4440 × 3130 × 2745 4750 × 3130 × 2745

     

     Datail produk 

    • The Pergaulan sabuk agul spiral anu disusun, efisiensi nu ngaronjat ku 15%, nu hemat energi mangrupa 15%, jeung campur kode bahan jeung uji homogénitas nya super tinggi;

     

    • Maké konsép design pitch badag pikeun ngurangan ngajalankeun lalawanan, ngurangan akumulasi bahan, sarta low laju as-nyekel;

     

    • Sisi badag tina squeegee nu nyertakeun 100% tina bahan scraping, teu akumulasi;

     

    • Jinis Pergaulan sabeulah téh leutik, gampang pikeun masang na tinggi di versatility;

     

    •  Pilihan Italia reducer aslina, Jerman aslina pompa lubrication otomatis, tekanan tinggi meresihan alat, suhu sarta sistem test asor;

     

     

     

    HTB1NQSDc0HO8KJjSZFt763hfXXafHTB1wBJXhwfH8KJjy1zc763TzpXaHHTB1lg5


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!