Taros Kami

QINGDAO CO-NELE mesin CO., LTD.

alamat

Yuhuangling Industrial Park

Chengyang Dist Qingdao Kota Cina

Surélék

mix@co-nele.com

telepon

0086-532-87781088

 

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!