CTS4000/3000/2000/1000 Betoni me dy boshte me kapacitet me cmim te fabrikes

Betoniera me dy bosht është një lloj i ri i betonit të detyruar me dy bosht i projektuar nga kompania jonë për aplikimin e teknologjisë së avancuar dhe rezultateve të kërkimit shkencor brenda dhe jashtë vendit, kombinuar me përvojën e kompanisë sonë për prodhimin e betonit për shumë vite. .Përzierës i detyruar me bosht horizontal.

Betoniere me dy bosht 1000

Përzierësi i betonit me dy boshte ka një dizajn të pjekur dhe rregullim parametrash.Për çdo grumbull përzierjeje, ajo mund të përfundojë në një periudhë të shkurtër kohore dhe uniformiteti i përzierjes është i qëndrueshëm dhe përzierja është e shpejtë.

betoniere me dy boshte

Betonierja me dy boshte ka një ndikim të rëndësishëm në cilësinë e betonit nga aspekti i kapacitetit vëllimor dhe formës strukturore.Cilindri është i madh, i cili krijon një hapësirë ​​të mjaftueshme për përzierjen e materialit, dhe përzierja dhe përzierja është më e plotë dhe uniforme;Dizajni i pajisjes strukturore plotëson kërkesën e uniformitetit të përzierjes, dhe koordinimi midis pajisjeve është uniform, dhe homogjeniteti i përzierjes është i lartë.

 

 


Koha e postimit: Shkurt-16-2019
WhatsApp Online Chat!