Pse CO-NELE

PSE ZGJIDHNI CO-NELE

CO-NELE u themelua në vitin 1993, prodhuesi më profesional i pajisjeve të përzierjes në Kinë!

bashkë-nele mikser factroy

Ekipi i PROFESIONIT

CO-NELE ka profesionistët dhe teknikët tanë për të trajtuar zhvillimin, projektimin, prodhimin, shitjet dhe shërbimin.

Ne kemi më shumë se 50 inxhinierë të mirëmbajtjes pas shitjes, të cilët mund t'i ndihmojnë klientët të zgjidhin problemet në vend.

Ne mirëpresim ngrohtësisht klientët nga e gjithë bota që vijnë për të vizituar fabrikën tonë dhe për të diskutuar bashkëpunimin afatgjatë.

Robot saldimi automatik IGM

SHËRBIMI I KLIENTËVE GLOBALE

CO-NELE ka marrë më shumë se 80 patenta kombëtare të teknologjisë dhe më shumë se 10,000 mikser.

Pjesa e parë e tregut të mikserëve planetar të betonit.

Produktet tona përdoren në provincat dhe qytetet vendase me cilësi të shkëlqyer dhe eksportohen në më shumë se 80 vende dhe rajone në Evropë, Amerikë, Azi, Afrikë dhe Oqeani.

Përzierësi CO-NELE njihet gjerësisht nga klientët në lëndët zjarrduruese, materialet e ndërtimit, produktet e çimentos, betonin, qeramikën, qelqin, plehrat e përbëra, katalizatorët, metalurgjinë, bateritë dhe industri të tjera.

PJESË ME CILËSISË PREMIUM

PRODHUESIT KRYESOR TË MIXERËVE

CMP Betoniere planetare

Mikser intensiv CR

Përzierësit granulues dhe peletizues

CHS Betoniere me dy boshte

Impianti i lëvizshëm i grumbullimit të betonit

Fabrika e gatshme për grumbullimin e betonit

Përzierëse zjarrduruese

 

NDËRMARRJE PROFESIONALE ME 20 VJET EKSPERIENCE

CO-NELE është një Ndërmarrje Profesionale Lider e themeluar në vitin 1993 dhe e fokusuar në prodhimin e mikserëve, mikserëve granulues dhe peletizues, pajisjeve të impianteve të grumbullimit të betonit.

Duke qenë prodhuesi më i madh në Kinë, ne ofrojmë një fushë të plotë shërbimesh si identifikimi i nevojave të klientit, planifikimi i projektit, dizajni, inxhinieria, prodhimi, kontrolli i cilësisë, komisionimi, trajnimi i personelit dhe mbështetja pas shitjes.

Impianti për grumbullimin e betonit të gatshëm HZN35

PRODHIM TEKNOLOGJIA E KONTROLLIT TË CILËSISË

Kompania CO-NELE Makineri ka dy fabrika, futjen e pajisjeve moderne Japoni FANUC, Austri IGM robot saldimi automatik.

Përmirësoni procesin e saldimit për të siguruar cilësinë e saldimit të makinës përzierëse, futjen e shpërthimit automatik të mbrojtjes së mjedisit, lyerjes, linjës së prodhimit të integrimit të bojës për të siguruar cilësinë e produktit dhe cilësinë e pamjes.

mikser vjen me miratimin e klientit

CILËSISË PREMIUM PARTSMEKA CILËSISË FSHHET NË DETAJE

Cilësia e produktit përfundimtar përcaktohet nga shumë aspekte, përbërës dhe procese.Arritja e cilësisë së lartë duke përmirësuar vetëm njërën anë të produktit nuk është e mundur pasi zinxhiri është po aq i fortë sa hallka e tij më e dobët.Komponentët dhe pjesët e vogla luajnë një rol të rëndësishëm dhe kërkojnë përzgjedhje të saktë dhe kontroll të rreptë të hyrjes.

Duke e pasur parasysh këtë, CO-NELE nuk ka kompromentuar kurrë cilësinë e pjesëve dhe nënkontraktorët e saj dhe ka zhvilluar marrëdhënie të forta me furnizuesit më të mirënjohur dhe të besueshëm të komponentëve.Ne ofrojmë vetëm pjesë premium me impiantet tona të serisë së betonit dhe pajisjet e grimcimit dhe skanimit.Kjo siguron funksionim të vazhdueshëm të besueshëm afatgjatë me mundësi minimale prishjesh.

PRODHUESIT KRYESOR TË MIXERËVE

WhatsApp Online Chat!