HZN60 stort Prefabrikert betongblandeanlegg dedikert JS1000 betongblander

60 store betongblandeanlegg dedikertJS1000 betongblander
JS to-aksel betongblander funksjoner: komplett utvalg av kraftig design, med høy ytelse og super slitesterk.

 

js1000 betongblander

JS1000 betongblander

Blandeanordning
De aksiale og radielle retningene til blandearmen er strømlinjeformet.Under blandingsprosessen genereres ikke bare den radielle skjæreeffekten på materialet, men også den aksiale skyveeffekten er mer effektiv, slik at materialets omrøring er mer intens, og betongen er i en homogen tilstand på kort tid, og Den unike utformingen av blandeanordningen forbedrer utnyttelsen av sement.
Overføring
Drevet av planetgirredusering, er designet kompakt, med jevn overføring, lavt støynivå og lang levetid.

 

Automatisk fettsmøringssystem
Alle smørepunkter smøres av den elektriske fettpumpen gjennom den progressive fordeleren.Fetttrykket er høyt, viskositeten er stor, og strømforbruket er lite, noe som reduserer forurensning av fettet til betongen.

 

Hydraulisk utladningsanordning
Fenomenet at den pneumatiske utladningen ikke er nok til å åpne utløpsdøren på grunn av utilstrekkelig lufttrykk, unngås, og vinkelen på "halvåpen" kan justeres vilkårlig, og den manuelle døråpningsanordningen er gitt, og i nødtilstand , kan det manuelle utløpshåndtaket åpnes og losses ved å trykke på Material-døren.
Den to-akslede tvangsblanderen har egenskapene til kort blandetid, rask utladning, jevn blanding og høy produktivitet.Det kan oppnå god blandeeffekt for tørr hard, plast og ulike proporsjoner av betong.Blanderforingen og blandebladet er spesialbehandlet med slitesterke materialer.Den unike akselendestøtten og tetningstypen forbedrer levetiden til hovedmaskinen betydelig.

60 stort betongblandeanlegg

60 store Prefabrikerte betongblandeanlegg

Conele to-aksel blandebatteri: JS750, JS1000, JS1500, JS2000, JS3000, JS4000, JS5000 og andre modeller, kan brukes som enblandestasjon vert og forskjellige typer PL-serien batching maskin for å danne en betong blandestasjon.

JS1000 betongblander og PLD1600 blandemaskin danner 50 eller 60 betongblandestasjonsutstyr, som kan blande tørr hardbetong, plastbetong, flytende betong, lett tilslagsbetong og ulike mørtler, egnet for ulike byggeprosjekter og prefabrikkerte konstruksjoner.Fabrikkapplikasjon.


Innleggstid: Jul-11-2018
WhatsApp nettprat!