Betoni 1 metër kub me bosht të dyfishtë Betoni punon mirë

 

 

Mekanizmi i transmisionit të mikserit me dy bosht drejtohet nga dy reduktues ingranazhesh planetare.Dizajni është kompakt, transmetimi është i qëndrueshëm, zhurma është e ulët dhe jeta e shërbimit është e gjatë.

 
Krahu i thjeshtë i përzierjes i patentuar dhe dizajni me kënd 60 gradë jo vetëm që prodhojnë efekt prerës radial në material gjatë procesit të përzierjes, por gjithashtu promovojnë në mënyrë efektive efektin e shtytjes boshtore, duke e bërë përzierjen më intensive të materialit dhe duke arritur homogjenizimin e materialit në një kohë të shkurtër.Gjendja, dhe për shkak të dizajnit unik të pajisjes përzierëse, shkalla e përdorimit të çimentos është përmirësuar.Në të njëjtën kohë, ai siguron një zgjedhje dizajni me kënd 90 gradë për të përmbushur kërkesat e materialeve të grimcave të mëdha.
小图

Koha e postimit: Tetor-08-2019
WhatsApp Online Chat!