Js2000 dobbel aksel tvangsbetongblander produksjonskapasitet

 

Det er en type mellomstor betongblander.Den kan brukes med sterk blandefunksjon, god blandekvalitet og høy blandeeffektivitet.Den kan brukes alene eller i kombinasjon med PLD-blandingsmaskin, kontrollsystem, målesystem og plattform for å danne 120 betongblandestasjon.Produktiviteten er 120m3/t, og den faktiske produktiviteten er generelt 100m3/t.

[Utgangskapasitet]: 2000L

[Produksjonskapasitet]: 100—120m3/t

[Motoreffekt]: 2x37KW

[Produktbeskrivelse]: 2000 betongblander er en høyytelses betongblander utviklet av CO-NELE-selskapet med stor plass, design med lavt volumutnyttelse og de beste importerte originalene.Blanderen er overlegen i kvalitet og høy i miksekvalitet.Det beste valget.

 

tvillingaksel betongblander136

Js2000 dobbel aksel tvungen betongblander produktfordeler

1. Det avanserte mikserdesignkonseptet løser perfekt problemet med å feste pulverstikkaksen, forbedrer blandeeffektiviteten, reduserer rørebelastningen og forbedrer produktets pålitelighet;

2,20 års erfaring med rik betongblanding løste problemet med å feste seg til blandetrommeldekselet, og lettet brukeren for problemer med å rengjøre blandetrommeldekselet;

3. Betongnedgangen i blanderen kan overvåkes og endres når som helst, noe som gir garanti for brukeren å produsere betong av høy kvalitet;

4. Det vitenskapelige designkonseptet og pålitelige eksperimentelle data minimerer materialets friksjon og påvirkning, materialstrømmen er mer rimelig, blandetiden er kraftig forkortet, blandeeffektiviteten forbedres og energiforbruket til røre reduseres.

Mer innhold kan forespørres (JS2000 tvangsbetongblander _JS2000 tvangsbetongblander med tvillingaksel _ profesjonelle 2000 mikserprodusenter 2 part pris hvor mye penger _ Shandong Qingdao co-nele Machinery Co., Ltd. produsenter)

 

to-akslet blandebatteri 01

 

 

Js2000 betongblander før kjøp

1. Hva betyr JS2000?

A: I henhold til industriforskrifter representerer JS tvungen omrøring av tvillingakselen, og 2000 representerer utslippskapasiteten til denne betongblanderen er 2000L, som også sies å være 2 kubikkmeter.

2.Js2000Hva er utløpshøyden på blanderen?

A: Strømeffekten til js2000 blanderen er 3,8 meter, men med økningen i høyden på betongbilen har den nå økt til 4,1 meter.

3. Hvor mye koster 2000-mikseren?

Svar: 2000-blanderen er en tvangsblander med dobbel aksel.I henhold til de forskjellige tømmemetodene er forskjellen på matemetode (løftebøtte eller transportbånd) omtrent 26 000 amerikanske dollar.

4.js2000 Hva slags mikser tilhører mikseren og hva er dens omfang?

Svar: Denne maskinen er en toakselt tvangsbetongblander med en nominell utslippskapasitet på 2000 liter per gang.Gjelder alle slags store, mellomstore og små prefabrikkerte komponentfabrikker og industrielle og sivile byggeprosjekter som veier, broer, vannvern, havner, brygger osv. Røretørket betong, plastbetong, flytende betong, lett tilslagsbetong og div. mørtler .I tillegg til å bli brukt som en frittstående enhet, kan den også kombineres med PLD1600-blandingsenheten for å syntetisere en enkel blandestasjon eller som støttevert for HZS75 betongblandeanlegg.

To-akslet betongblander


Innleggstid: 14. august 2018
WhatsApp nettprat!