Pyetjet e shpeshta

FAQ

PYETJE TË SHPESHTA

Jeni kompani tregtare apo prodhuese?

Ne jemi Prodhues.

A shitet mirë makina në tregun ndërkombëtar?

Po, ne morëm reputacion të mirë nga konsumatorët jashtë shtetit.

A ofroni shërbim ndërkombëtar pas shitjes?

Po, ne mund ta dërgojmë inxhinierin tonë në vendin tuaj të punës për mirëmbajtje dhe mbështetje teknike.

Sa kohë është garancia e pajisjes suaj?

Garancia jonë është 12 muaj.

A është çmimi juaj çmimi më i mirë dhe më i ulët?

Po, ne ofrojmë gjithmonë çmimin më të arsyeshëm dhe më të ulët për të gjithë klientët.

Cilat janë kushtet e pagesës?

Ne kemi nevojë për 30% depozitë për të filluar prodhimin.Bilanci duhet të paguhet kur makinat janë gati në fabrikë për dërgesë.

Nëse keni ndonjë kërkesë tjetër. Pls bëni komunikim të mëtejshëm me ne.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?


WhatsApp Online Chat!