Diadegkeun dina 2004, Qingdao CO-NELE mesin Co., Ltd. mangrupakeun salah sahiji usaha sains & teknologi innovating nasional lokasina di Qingdao, hiji kota basisir geulis. Pausahaan nyaeta hiji paling profésional sarta urutan di luhureun campur kode dina equipments pabrik jeung produk na dilarapkeun lega. Urang nengetan hébat panalungtikan produk na ngembangkeun, sarta saacan kiwari geus miboga leuwih 40 patén-patén nasional.

Tentang Kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

WhatsApp Online Chat!