Js tvangsbetongblander til salgs

Når tvangsbetongblanderen jobber, deles materialet, løftes og påvirkes av bladet, slik at blandingens innbyrdes posisjon kontinuerlig omfordeles for å oppnå blandingen.Fordelene med denne typen blandere er at strukturen er enkel, slitasjegraden er liten, slitedelene er små, størrelsen på tilslaget er sikker og vedlikeholdet er enkelt.

to-aksel betongblanderTvangsbetongblanderen er den avanserte og ideelle blandetypen i Kina.Den har egenskapene til høy automatisering, god blandekvalitet, høy effektivitet og lang levetid.Det er mer praktisk og raskere gjennom automatisk utladningsmetode.Hele maskinen har praktisk vannkontroll og kraft.Kraftig, lavt strømforbruk.

51

Fordeler med tvangsbetongblander

(1) Blanderen har stor kapasitet og høy effektivitet og er egnet for produksjon av kommersiell betong.
(2) Diameteren på blandetrommelen er halvparten mindre enn den til den vertikale akselen med samme kapasitet.Den roterende akselhastigheten er i utgangspunktet den samme som for den vertikale akselen.
Bladrotasjonshastigheten er imidlertid mindre enn halvparten av den vertikale akseltypen, så bladet og foringen er mindre slitt, har lang levetid og materialet er ikke lett å skille.
(3) Materialbevegelsesområdet er relativt konsentrert mellom de to aksene, materialslaget er kort, og pressvirkningen er tilstrekkelig, så blandingskvaliteten er god.

2345截图20180808092614


Innleggstid: 29. desember 2018
WhatsApp nettprat!