CMP1000 Planetbetongblander fordel

Introduksjon til CMP1000 Betongblander

Planetbetongblanderen tar i bruk avansert teknologi, hele maskinen har stabil overføring, høy blandeeffektivitet, høy blandehomogenitet (ingen omrøring med dødvinkel), unik tetningsanordning uten lekkasjeproblem, sterk holdbarhet og enkel intern rengjøring (alternativer for høytrykksrengjøringsutstyr) , stor vedlikeholdsplass.

025

CMP1000 Planetbetongblanderstruktur og arbeidsprinsipp

Planetbetongrøreverket består hovedsakelig av en transmisjonsanordning, en røreanordning, en tømmeanordning, en inspeksjonssikkerhetsanordning, en måleanordning, en rengjøringsanordning og lignende.Transmisjonen og transmisjonen drives av vår spesialdesignede herdede reduksjonsgir.En fleksibel kobling eller en væskekobling er installert mellom motoren og reduksjonen.Kraften som genereres av reduksjonsrøret får den agiterende armen til å utføre både selvbiografisk bevegelse og roterende bevegelse for å få skraperarmen til å rotere.Derfor har rørebevegelsen både revolusjon og rotasjon, blandebevegelsessporet er komplisert, rørebevegelsen er sterk, effektiviteten er høy og rørekvaliteten er jevn.

064

CMP1000 Planetbetongblander fordel

1. Planetbetongblanderen er svært profesjonell, og den kraftige blandefunksjonen kan røre materialene i alle retninger.Blandebladene rører materialene til å løpe i henhold til planetbanen.

2. Planetbetongblanderen har en rimelig strukturell design og en kompakt struktur, som kan sikre tilstrekkelig plass til produksjonslinjen.

3. Planetbetongblanderen kombinerer rotasjon og revolusjon for å sikre rask blanding av materialer uten segregering.

4.Den patenterte utformingen av planetbetongblanderens blandeblad forbedrer effektivt utnyttelsen av bladet, og den spesielle utslippsskraperen forbedrer produktiviteten til produktet.

17


Innleggstid: Nov-07-2018
WhatsApp nettprat!