Founded in 2004, Qingdao CO-NELE Machinery Co., Ltd. iku salah siji saka Enterprises ilmu & teknologi ningkatake nasional dumunung ing Qingdao, kutha gisik ayu. Perusahaan iku salah siji sing paling profesional lan rangking ing ndhuwur nyawiji ing equipments manufaktur karo sawijining produk Applied digunakake. We nyinauni kanggo riset produk lan pembangunan, lan nganti saiki wis gained liwat 40 paten nasional.

Babagan awake dhewe

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

WhatsApp Online Chat !